image_pdfimage_print

En un acte fet aquesta passada nit de diumenge, a la seu de l’Assemblea, Elisenda Paluzie i Anna Arqué han donat a conèixer els resultats de la segona volta de Primàries Catalunya a Barcelona. El cap de setmana passat es va produir la primera volta i com que Jordi Graupera havia superat el 50% dels vots, aquesta segona volta només comptava amb una urna, únicament per decidir l’ordre, i amb una papereta on es podien votar 12 dels 36 candidats més votats a la primera volta.

En aquesta segona volta han participat 6.254 votants, 5.530 de manera telemàtica i 724 presencial. Adrià Alsina, amb 3.504 vots, ha quedat en primera posició i Astrid Bierge, amb 2.988 vots, segona.

Elisenda Paluzie ha destacat que l’interès de l’elector no havia baixat en aquesta segona volta, malgrat no votar el cap de llista, i ha valorat que l’Assemblea està satisfeta per l’interès que ha despertat aquest mètode. I ha recordat que en aquesta segona volta, malgrat decidir només a partir del número 4, ha tingut més participació que les primàries de Barcelona en Comú.

Publicitat
Publicitat

Es pot consultar la llista completa de resultats en aquest enllaç.