image_pdfimage_print

Procés Constituent ha decidit aquest dissabte, en Assemblea General Extraordinària convocada a Sant Cugat, continuar el projecte iniciat, aviat farà 6 anys, pels seus fundadors, Arcadi Oliveres i Teresa Forcades.

Ambdós ja havien mostrat el desig de no continuar en primera línia del projecte; i a  partir d’aquí s’havia presentat a la Coordinadora de Procés Constituent un escrit de dissolució, per part d’un sector de la militància per tal de ser confrontat amb el document de continuïtat que presentava la majoria de membres de la mateixa Coordinadora.

Tots dos documents coincidien en la seva anàlisi vers l’estructura organitzativa de l’entitat, en el sentit que patia de problemes en la comunicació i el feedback de la militància, així com una manca d’adequació vers uns objectius assumibles en el dia a dia.

Publicitat
Publicitat

La Coordinadora en funcions s’ha compromès a prendre bona nota de les mancances observades, per tal de presentar a la propera assemblea, previsiblement d’aquí a uns tres mesos, un projecte renovador i engrescador que torni a situar l’entitat en la direcció adequada, i que sigui un referent per al procés constituent que el país necessita, com així ho pensa la mateixa Teresa Forcades.

Fetes les votacions, el projecte de continuïtat de la Coordinadora ha guanyat pel doble de vots al projecte de dissolució.

Arcadi Oliveres ha felicitat la Coordinadora per la seva victòria en l’assemblea i l’ha encoratjada a tirar endavant amb dignitat i respecte pel bon nom de la marca Procés Constituent.