Cues aquest mai a la seu de l'ANC | Anna Arqué
Cues aquest mai a la seu de l'ANC | Anna Arqué
image_pdfimage_print

La Sindicatura de Garanties de Primàries Barcelona ha ampliat el termini de votació presencial de la primera volta fins aquest diumenge a les 19 hores. D’aquesta manera, tothom, incloent-hi aquells que no s’hagin registrat fins ara, poden fer-ho de forma presencial a la seu nacional de l’ANC situada al carrer Marina, 315.

Des de divendres al vespre, aquells que prèviament s’havien apuntat poden votar telemàticament a través del http://primariescatalanya.cat. D’altra banda el vot presencial es va poder exercir durant el dia d’ahir en 15 col·legis electorals escampats per la ciutat.

Ahir a la nit, el FAQS va convidar 4 dels candidats de les primàries al programa i varen poder exposar el projecte polític que sorgeix de les primàries republicanes. Els candidats, però, no van poder parlar de les seves propostes personals, ja que el període de votació ja ha començat i assistien al programa en representació del conjunt de 54 candidats.

Publicitat
Publicitat

Aquesta nit després del tancament de la votació s’espera que tingui lloc el recompte de vots per saber qui seran els dos candidats que competiran a la segona volta per ser el cap de llista. La resta de candidats també es disputaran en una segona urna l’ordre de la resta de la llista. Més enllà del resultat de cada candidat, una de les principals incògnites serà saber el nombre total de participants en el procés de primàries, ja que aquesta xifra es compararà amb altres processos semblants que han tingut lloc a la ciutat els darrers 4 anys.

 

 

 

 

1 COMENTARI

Comments are closed.