Xavier Martínez Gil
Xavier Martínez Gil
image_pdfimage_print

Aquest dimecres al vespre Xavier Martínez Gil ha llançat el seu web de campanya per a les primàries republicanes de Barcelona de cara les eleccions municipals de l’any que ve. Martínez ho ha anunciat públicament a Twitter:

Martínez és militant d’ERC i en aquesta condició va participar de les primàries internes que ERC Barcelona va convocar per cercar substitut a Alfred Bosch, que aquest mes de setembre va renunciar a ser el cap de llista malgrat haver guanyat les eleccions primàries que es van convocar el mes de març, sent Bosch l’únic candidat en aquell moment. Martínez no va aconseguir el 10% d’avals de la militància del partit a la capital que el reglament requeria per tal de ser nomenat candidat a les primàries. El fet que no se li permetés presentar la seva candidatura als onze casals d’ERC a Barcelona i que el candidat Maragall tingués tot el suport de la direcció del partit, segurament va fer un factor rellevant per aquest fet.

Xavier Martínez és economista, doctor en Dret Tributari i responsable de Coordinació Inter-administrativa en Matèria Fiscal a l’Agència Tributària de Catalunya. És un independentista de pedra picada amb especial activitat en el terreny de la fiscalitat i la sobirania econòmica catalana i un ferm defensor del dret a l’autodeterminació. Fou membre del grup promotor de la consulta popular Barcelona Decideix que va tenir lloc l’any 2011.

Publicitat
Publicitat

1 COMENTARI

Comments are closed.