La Plataforma 1 octubre convoca una manifestació la tarda de dilluns a Barcelona per reivindicar el mandat de l’1-O

image_pdfimage_print

Aquest dilluns a la tarda, la Plataforma 1 d’octubre, que engloba diverses entitats de la societat civil, d’entre les quals l’Assemblea Nacional Catalana, ha convocat una manifestació pels carrers de Barcelona. L’inici serà a les 18.30 hores a plaça Catalunya. Allà, una gran pancarta de 15×5 metres es desplegarà, amb un missatge clar: Self-determination is a human right. La manifestació recorrerà el carrer Fontanella, creuarà plaça Urquinaona, seguirà per Ronda Sant Pere i trencarà a la dreta pel passeig Lluís Companys fins arribar al parc de la Ciutadella.

Una vegada arribi la capçalera, formada per urnes del primer d’octubre, una representació formada per onze persones de diferents edats i municipis de Catalunya, portaran al Parlament el mandat del primer d’octubre.

Durant el dia, però, també hi haurà més actes. A les 12 del migdia està previst que es faci una aturada als llocs de treball perquè els treballadors puguin baixar al carrer per reivindicar el referèndum i el seu mandat i mostrar el rebuig a les càrregues policials que va sofrir la població el primer d’octubre del 2017.

Publicitat
Publicitat

1 COMENTARI

Comments are closed.