Desmembrant mentides

Fredi Bentanachs
Fredi Bentanachs
image_pdfimage_print

Normalment mai no he parlat de mi, ho trobo egocèntric o esnob, però enfront del muntatge feixista que el CNI i la FAES han ordit de fa temps des dels pamflets nazis OK Diario o Dolça Catalunya dels deixebles de Goebbels, Eduardo Inda o l’Anglada de Vic, he de dir quelcom. Perquè la mentida bastarda ja ha passat els límits del que és acceptable. Quan des de les planes del diari feixista madrileny El Mundo o el feixista Francesc de Carreres des d’El País m’acusen de terrorisme obertament, tot posant al mateix sac a CDR, Mossos, Generalitat i Waterloo, com si jo fos el cap terrorista d’una organització esperpèntica que vol atacar els espanyols desemparats tot teixint un relat barroer per incriminar mossos i poder prendre el comandament i així desmantellar la Generalitat. No cola!!!

Descobrir actes del meu passat de fa més de trenta anys i degudament manipulats amb ignominioses mentides és fastigós. Moltes de les fotos aparegudes són fetes a la mili i altres robades del meu llibre Memòries d’un rebel sense permís. Mai he dirigit cap CDR ni sóc cabecilla de res. Em limito a escriure articles i poemes per despertar consciències i crear debat.

Fa molts anys vaig optar per la lluita pacífica i democràtica així com la resistència no-violenta. He col·laborat sempre amb la seguretat tant d’ANC com dels CDR per evitar cap encontre violent i per això denuncio públicament la brutal prostitució del meu nom i la meva reputació radicalment pacífica i democràtica.

Publicitat

Amb tot això exposat, sol·licito que dels diaris El MundoEl País em demanin perdó per llur vessament d’ignomínies no només a la meva imatge sinó al cos de Mossos i de retruc a les nostres institucions.

Per tant, a partir d’ara mateix posaré tots els meus esforços a denunciar les mentides i tergiversacions de la veritat fins a fer retirar la manipulació feixista als diaris El Mundo, OK Diario, Las voces del pueblo, etc., així com una rectificació pública a Francesc de Carreres per llur ignominiós i fals article al diari El País.

Afegiré només que ni m’espanten les seves mentides ni faré cap pas enrere. Nosaltres som el futur de la república, ells, el malson horrible a oblidar. I sí, “els carrers seran sempre nostres” i la veritat també.

Donec perfíciam