image_pdfimage_print

L‘empresa catalana de telecomunicacions Fibracat va posar a votació dels seus treballadors si el primer d’octubre volien treballar o volien que fos un dia festiu. El 80%  varen decidir que aquell dia no treballarien per commemorar el referèndum de l’1-O. A canvi d’aquest dia festiu l’empresa obrirà les portes el 12 d’octubre, dia de la hispanitat. La totalitat dels càrrecs directius de la companyia han decidit no treballar el primer d’octubre.

Fibracat és una empresa nascuda a Manresa amb l’objectiu de donar servei de fibra òptica que pretén anar expandint-se arreu del territori català. Posteriorment ha afegit altres serveis com el de telefonia mòbil i el de televisió. Des dels seus inicis ha mostrat un elevat compromís amb el país.

A més, la seva directora comercial i de màrqueting, Meritxell Bautista participà com a ponent en l’esdeveniment ‘eWoman’ organitzat a la mateixa ciutat el dia 26 de setembre; com a exemple de lideratge femení en el sector digital:

Publicitat