Imatge de la concentració davant la conselleria d'Economia el 20S
Imatge de la concentració davant la conselleria d'Economia el 20S
image_pdfimage_print

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural convoquen aquest dijous 20 de setembre un gran acte a la cruïlla de Rambla Catalunya amb la Gran Via de Barcelona. El 20S farà un any del gran atac a les nostres institucions, a la democràcia i al referèndum. Per això les entitats convoquen a la ciutadania a reviure la jornada del 20S i reivindicar el dret a la llibertat d’expressió i manifestació pacífica. Les concentracions cíviques, pacífiques i multitudinàries que van tenir lloc davant la seu d’Economia són la causa de l’empresonament injust del llavors president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, acusats de rebel·lió i empresonats sense judici des del passat 16 d’octubre vulnerant el dret a la llibertat d’expressió i manifestació cívica i democràtica.

L’acte Hi vam ser i hi tornarem a ser tindrà lloc dijous a les 19.30 h a la cruïlla de Gran Via amb Rambla Catalunya. Serà un acte plural amb un protagonisme dominant per a Sànchez i Cuixart. Hi haurà parlaments de les entitats sobiranistes i actuacions musicals, entre altres.

Hi haurà bastidor de premsa i tarimes per a mitjans audiovisuals. No cal acreditar-se prèviament tot i que serà necessari recollir una acreditació a partir de les 18 h a la zona de premsa situada al lateral de Gran Via (costat muntanya).

Publicitat
Publicitat

1 COMENTARI

  1. Comença a ser obvi que la violència estava planificada per l’Estat. Els policies assetjant la seu de la CUP, les armes sense vigilància dins dels cotxes oblidats davant la seu d’Economia, la resistència a voler sortir d’Economia de la comitiva judicia-policial, els piolins, les càrregues desproporcionades 1-O… el delicte de rebel·lió preconcebut molt abans dels fets, tot donant per suposat un esclat violent… El delicte de rebel·lió encara mantingut malgrat que les coses no van anar com esperaven…

    Tot forma d’un pla que no els ha sortit bé, atès que no hi va haver violència, però que continuen mantenint, sostenella y no enmendalla, per ficar a la presó tota una generació de polítics catalans, i avisar al conjunt de la societat que vigili. Per això, per la fallada del pla, que intenten l’Ulterització de Catalunya, la violència entre ciutadans, per justificar davant del món la repressió judicial. Clar com l’aigua.

    De moment no ho han aconseguit, i el sobiranisme ha madurat, té la pell més dura. Només li manca una direcció clara i s’aconseguirà la victòria.

Comments are closed.