image_pdfimage_print

Aquest dilluns a la tarda amb un total de 460.000 inscrits s’han omplert tots els trams de la Diagonal de Barcelona per reclamar el mandat del primer d’octubre aquesta Diada per la República catalana.

A més a més, les darreres dades de la xifra d’autocars contractats s’elevava als 1.500 i les samarretes venudes ascendeixen a més de 275.000. Unes xifres que permeten ser molt optimistes de cara a la mobilització de demà.

Obren la “Fila 0”

Publicitat
Publicitat

Per totes aquelles persones que volen apuntar-se a la Diada per la República catalana però que per diversos motius no hi poden assistir, o per totes aquelles persones que pensen assistir-hi però ja no poden inscriure’s en línia l’organització ha obert l’anomenada “Fila 0”. Per inscriure’s-hi només cal visitar l’enllaç https://anc.si/fila0 i omplir el formulari.