L‘ANC-ENGLAND organitza en el marc de la Catalan Week London 2018, el debat Recuperem la iniciativa amb la participació d’Antoni Castellà, Albano-Dante Fachín, Jordi Graupera, Clara Ponsatí i Carles Riera.

El debat tindrà lloc el dissabte dia 8 de setembre a les 12 del migdia en un cèntric local de Londres i se centrarà en les propostes i estratègies per al nou curs polític. També serà una oportunitat per valorar el recent discurs del president Torra pronunciat al TNC el 4 de setembre.

El mateix dia 8 a les 6 de la tarda tindrà lloc una xerrada sobre l’extrema dreta i l’unionisme espanyol a Catalunya així com la presentació del llibre Days that will last for years de Jordi Borràs.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

Els actes de la Catalan Week London 2018 acabaran l’11 de setembre amb una manifestació a les 19 h al davant de la seu del govern britànic, a Downing Street, núm. 10.

1 COMENTARI

Comments are closed.