image_pdfimage_print

L‘ANC-ENGLAND organitza en el marc de la Catalan Week London 2018, el debat Recuperem la iniciativa amb la participació d’Antoni Castellà, Albano-Dante Fachín, Jordi Graupera, Clara Ponsatí i Carles Riera.

El debat tindrà lloc el dissabte dia 8 de setembre a les 12 del migdia en un cèntric local de Londres i se centrarà en les propostes i estratègies per al nou curs polític. També serà una oportunitat per valorar el recent discurs del president Torra pronunciat al TNC el 4 de setembre.

El mateix dia 8 a les 6 de la tarda tindrà lloc una xerrada sobre l’extrema dreta i l’unionisme espanyol a Catalunya així com la presentació del llibre Days that will last for years de Jordi Borràs.

Publicitat
Publicitat

Els actes de la Catalan Week London 2018 acabaran l’11 de setembre amb una manifestació a les 19 h al davant de la seu del govern britànic, a Downing Street, núm. 10.

1 COMENTARI

Comments are closed.