image_pdfimage_print

L’Assemblea Nacional Catalana homenatjarà les víctimes dels atemptats del 17 d’agost en un acte propi que es farà davant del centre penitenciari de Lledoners, al Bages. Serà el mateix divendres, dia 17, a dos quarts de set del vespre, i comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra.

L’ANC vol homenatjar també els cossos d’emergències, els bombers i els Mossos d’Esquadra. També parlaran entitats i organitzacions de la societat civil, com l’ANC, amb la seva presidenta, Elisenda Paluzie; d’Òmnium Cultural, amb Marcel Mauri; l’AMI, amb Josep Maria Cervera, i l’ACDC, de la mà de la parella del Conseller Quim Forn, Laura Masvidal.

Qui: Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya; Elisenda Paluzie, Presidenta de l’ANC; Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural; Josep Maria Cervera, President de l’AMI; Laura Masvidal, representant de l’ACDC
On: Centre penitenciari de Lledoners
Quan: Divendres, 17 d’agost, a les 18.30 hores

Publicitat
Publicitat