Nil Mont i Geli
Nil Mont i Geli
image_pdfimage_print

El conseller d’Interior, Miquel Buch és un botifler. I si ho és, es diu. Per què ho és?

 • Durant la visita del Borbó a Tarragona els Mossos d’Esquadra van identificar diversos membres del CDR local mentre donaven completa llibertat a la manifestació reialista. A Girona va passar el mateix i un independentista va ser detingut.

 • Ja fa més de dues setmanes que un membre de la Policia Nacional Española va agredir i insultar el periodista independentista Jordi Borràs. Encara esperem l’actuació dels Mossos d’Esquadra.

 • Un grup d’espanyolistes va anar a Verges a arrencar estelades. Quan els veïns s’hi van encarar (desarmats), els espanyolistes van amenaçar-los amb ganivets. Els Mossos van ser avisats i els van identificar (els espanyolistes). Cap detingut. Fa vuit dies. Repeteixo que els espanyolistes van ser identificats.

 • El CDR de Palamós va convocar una manifestació contra el senyor Pablo Llarena un dia que va anar a sopar al poble. Els Mossos identifiquen els manifestants i la Policia Nacional Española deté un dels identificats.

 • El conseller d’interior ha nomenat cap de la BRIMO un ex guàrdia civil.

Aquests són alguns dels casos més mediàtics. N’hi ha hagut més, però amb això n’hi ha prou per dir que el senyor Miquel Buch és un botifler.

Aquest senyor va sortir fa poc a fer una roda de premsa per valorar els atacs “per motius d’ideologia política”. Durant aquella mofa a Catalunya i a l’independentisme va dir que aquest any s’han documentat 178 atacs d’aquest tipus. Dins d’aquest número hi ha tant les agressions i les amenaces amb armes per part d’espanyolistes a independentistes com la manifestació contra el jutge Llarena.

Publicitat

Ho repeteixo. El conseller Buch posa al mateix nivell els cops de puny i amenaces amb ganivets a independentistes per part d’espanyolistes i una manifestació contra el jutge Llarena. El mateix jutge que ha tancat els seus companys a la presó. Si ara, quan estic escrivint aquest article, tingués el botifler aquest davant meu jo acabo a la presó (a no ser que cridés Viva España).

Acabaré l’article amb unes paraules del president Torra (que manté Buch en el càrrec): “Són entre nosaltres. Són bèsties amb forma humana. Han patit un sotrac en el seu ADN”. Una d’elles es diu Miquel Buch Moya i és conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Viva España y Viva Franco (acabo així perquè si el senyor Buch decideix enviar-me la seva Gestapo, per aquestes paraules potser em salvo).

2 COMENTARIS

 1. No anem gens bé etzibant segons quines acusacions, fins i tot en suposat cas de ser veritables. Arribat el cas fora millor: Miquel Buch, incompetent.

  Per un altre costat, cal pensar que durant el parèntesi 155, hi va haver una purga al si dels Mossos, desplaçant gent, altres demanant la baixa voluntària, etc. En Buch ha d’anar amb peus de plom perquè no sap en qui pot confiar i qui el grava.

 2. Actualització:
  Acaba de ser detingut un dels identificats de Verges (9 dies després dels fets). Comparis amb el cas del CDR Palamós i jutgin vostès mateixos la igualtat davant la llei que té la policia del conseller Buch.

Comments are closed.