Puigdemont en roda de premsa des de Brussel·les el dia després de les eleccions del 21D
Puigdemont en roda de premsa des de Brussel·les el dia després de les eleccions del 21D
image_pdfimage_print

El jutge del Tribunal Suprem espanyol Pablo Llarena, finalment, s’ha rendit en la seva lluita per aconseguir l’extradició dels membres del govern de Puigdemont a través de la justícia europea. Aquest dijous s’ha conegut la interlocutòria en la qual rebutja l’extradició per malversació que havia decidit el tribunal de Schleswig-Holstein i retira les euroordres que havia tramitat contra Clara Ponsatí, Antoni Comin, Lluís Puig, Meritxell Serret i Marta Rovira.

Podeu llegir la interlocutòria aquí:

384217184-Interlocutoria-sencera-del-jutge-Pablo-Llarena-en-que-rebut-l-extradicio-de-Puigdemont-per-malversacio