Manifestació a Barcelona per demanar l'alliberament dels presos polítics 3 mesos després de l'empresonament dels Jordis | ANC
Manifestació a Barcelona per demanar l'alliberament dels presos polítics 3 mesos després de l'empresonament dels Jordis | ANC
image_pdfimage_print

La fiança de més de 2,1 milions imposada pel Tribunal Suprem als membres del Govern de la Generalitat de l’anterior legislatura ja ha estat pagada. Aquest matí, la Caixa de Solidaritat ha pogut fer efectiu el pagament, després de completar tots els tràmits adients.

Des de divendres, moment en què es va fer una crida per omplir la Caixa, i fins avui al migdia, s’han recollit 1.766.391 euros, que sumat a les donacions que s’havien fet anteriorment, han servit per arribar a la xifra de més de 2,1 milions d’euros.

Malgrat això, des de l’Assemblea se segueixen fent crides a seguir omplint la Caixa de Solidaritat pels possibles embats judicials que puguin venir en un futur. La solidaritat i persistència són la força del moviment.

Publicitat
Publicitat