Reunió del secretariat nacional de l'ANC a Caldes de Malavella | ANC
Reunió del secretariat nacional de l'ANC a Caldes de Malavella | ANC
image_pdfimage_print

El Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana s’ha reunit aquest dissabte a Caldes de Malavella, on Salvador Balliu, alcalde del municipi, i David Viladàs, coordinador de la territorial, han donat la benvinguda als 77 Secretaris Nacionals de l’ANC i els han emplaçat a seguir treballant per portar a terme la República.

En aquest plenari s’aprova desenvolupar una campanya d’estiu que durarà tot el juliol i agost que està pensada per enllaçar l’11-S amb l’1-O i demostrar que la força col·lectiva és la que ens permetrà assolir la República catalana. La campanya està pensada de forma oberta i flexible per tal d’oferir un ventall de possibilitats o accions que cada territorial podrà escollir i adaptar-les a la seva realitat.

Tal com està aprovat en el darrer Full de Ruta votat per tots els socis en la darrera Assemblea General Ordinària, la internacionalització és un eix estratègic per aquest Secretariat. En aquest plenari s’ha acordat un pla de treball dirigit a promoure el coneixement i la denúncia de les violacions de drets civils i polítics a Catalunya en el marc de Nacions Unides, en col·laboració amb l’Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC) i obert a altres entitats.

Publicitat
Publicitat

Millorar el funcionament intern

Per tal de facilitar l’exercici de consultes a les sòcies i els socis de l’ANC, una demanda altament sol·licitada pels membres de ple dret, així com la participació del mateix Secretariat Nacional, s’ha aprovat la implementació d’una nova intranet i d’un sistema multiconsultes amb el protocol corresponent.