Xavier Sala-i-Martín
Xavier Sala-i-Martín
image_pdfimage_print

L‘economista Xavier Sala-i-Martín ha anunciat a través del seu compte de Twitter que ha signat la petició que impulsa el filòsof Jordi Graupera per demanar als partits independentistes que se sumin a una candidatura unitària per les eleccions municipals de l’any que ve, confeccionada a través d’unes primàries obertes a la ciutadania de la capital de Catalunya.

La campanya que es va marcar com a objectiu assolir 30.000 signatures s’acosta a aquest objectiu i ja supera les 26.700 signatures. Cal recordar que Ada Colau, guanyadora de les eleccions municipals de l’any 2015 també va recollir en l’inici del projecte de Barcelona En Comú 30.000 signatures en un total de 56 dies. Graupera podria assolir-les en menys dies que l’alcaldessa, ja que li manquen poc més de 3.000 signatures i tan sols ha esmerçat 34 dies.