image_pdfimage_print

Ahir es va celebrar una conferència de premsa al Parlament de Catalunya per informar sobre el judici a celebrar avui, 25 d’abril, al TSJC a causa de la demanda interposada per la patronal Fomento del Trabajo Nacional contra la Intersindical-CSC a causa de la Vaga general del 8 de novembre de 2017.

A la conferència de premsa hi participaren els grups parlamentaris republicans representats per Teresa Pallarès (JxCat), Jordi Albert (ERC) i Vidal Aragonès (CUP) conjuntament amb Sergi Perelló, Vicesecretari general de la Intersindical-CSC.

Els tres grups parlamentaris coincidiren en l’anàlisi de la Intersindical-CSC sobre aquest judici tot considerant-lo com un greu atac a les llibertats i drets fonamentals del conjunt de la ciutadania de Catalunya. Així mateix van refermar el seu suport al sindicat republicà i confirmaren la seva participació en la concentració de suport a la Intersindical-CSC i al dret a vaga que se celebrarà avui a les 10.00 hores davant el TSJC.

Publicitat
Publicitat