Logotip de República TV
Logotip de República TV
image_pdfimage_print

Aquest dilluns s’inicia l’emissió de República TV aprofitant que és la Diada de Sant Jordi. Aquesta televisió que sorgeix des de la iniciativa privada i que tira endavant gràcies a un equip de voluntaris pretén ser portaveu de tots aquells catalans que l’1 d’octubre varen anar a votar en el referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

La primera emissió serà avui a les 2/4 de 8 del vespre, amb un programa especial De la mà de la Cultura amb quatre escriptores contemporànies. Aquest programa que tindrà continuïtat en el marc de la nova televisió s’emetrà setmanalment tots dijous a aquesta hora i serà dirigit i presentat per l’escriptora Mònica Socias.

Els dimarts a les 10 de la nit tindrà lloc un programa de tertúlia política entre joves que durà el nom d’Incorrectes! i serà dirigit i presentat per l’Albert Torelló. Els dimecres a les 10 de la nit s’emetrà el programa No callis res a dirigit per l’escriptora Amàlia Bosch i presentat pel locutor Joan Trias. Finalment els dijous, també a les 10, els espectadors podran gaudiur d’un programa de tertúlia política que dirigirà i presentarà l’Enric Folch.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

República TV ha llançat ja aquest matí un primer vídeo de presentació del projecte que podeu veure seguidament:

32 COMENTARIS

 1. Felicitats per ser tan agoserats. Us desitjo molta sort i molts èxits en aquesta empresa.

 2. Feliçitats per la nova i valenta empresa, per descomtat serè seguidora de la programaciò que desitjo tingui força audiencia. Totes a fer pinya!!!!!

 3. Moltiiiiiissimes gracies per tant bona iniciativa!!!! Ens cal moooooolt…
  Penso en veu alta: I si poseu un enllaç per donatius?
  A mi m’agradaria fer una petita aportació económica i, crec q com jo hi ha molta gent…

 4. Felicitats a tots els qui heu fet possible aquest nou canal que ens apropa amb la República.
  Una abraçada a tots!!!!

 5. On es pot veure ??
  Per internet o per TV normal ??
  Si s’ha de col.laborar encantat..
  Som diferents !!!

Comments are closed.