image_pdfimage_print

L’ANC ha convocat aquesta tarda, a les 17 h, una marxa davant de la delegació de la Comissió Europea a Barcelona. Després de la detenció aquest migdia del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Alemanya, i també després dels empresonaments divendres de Carme Forcadell, Jordi Turull, Josep Rull, Dolors Bassa i Raül Romeva, l’ANC vol mostrar el rebuig a aquests fets.

La marxa sortirà a les 17 h de la tarda de la delegació de la Comissió Europea de Barcelona, i baixarà pel passeig de Gràcia, passant per les Rambles i pel passeig Marítim fins arribar a la torre Mapfre, on es troba el consolat d’Alemanya.

Hi participarà Elisenda Paluzie, nova presidenta de l’ANC, i altres membres del nou Secretariat Nacional de l’entitat independentista.

Publicitat
Publicitat