image_pdfimage_print

Consumidors per la República ha iniciat aquest dissabte la difusió de la guia Consum responsable amb la república que han elaborat per tal de fomentar l’aposta entre l’independentisme cap a empreses alternatives a les que formen part de l’IBEX35.

La campanya s’emmarca dins l’objectiu de l’entitat d’aconseguir més sobirania econòmica, que creuen que és un dels pilars per enfortir la República. L’entitat remarca que les grans empreses de l’IBEX com Endesa, Iberdrola, Gas Natural, CaixaBank, BBVA, Sabadell, Santander i Telefònica donen suport a l’estat espanyol i s’oposen a la independència.

En aquesta guia proposen als ciutadans de canviar en favor de les empreses de subministrament catalanes i més ètiques per tal d’inclinar la balança de poder a favor de la República. Per això proposen 14 empreses de subministraments i serveis de Catalunya que consideren rellevants.

Publicitat
Publicitat

També conviden a aquells que ja hagin fet el canvi a animar a amics i familiars a fer-lo o demanar a empreses i organismes públics que canviïn els seus subministraments. Volen deixar clar que no pretenem fer boicot als productes espanyols. Volen que sigui una campanya en positiu, a favor d’empreses catalanes que creuen que mereixen més visibilitat. Això és el que anomenen “Consum responsable amb la República”.

370077765-Consum-responsable-amb-la-Republica

3 COMENTARIS

  1. És un dossier molt útil, gracies per fer-ho, únicament he detectat una errada a la pagina de l´empresa de telefonia Parlem, hi diu que tenen més de 1000 clients, crec que hauria de dir-hi 10.000, hi falta un zero.

    El número de clients va sortir publicat a un diari economic fa un any o aixi i recordo era en excess de 10.000 llavors.

Comments are closed.