Cal posar en marxa la democràcia catalana

image_pdfimage_print

El 2018 se’ns presenta complicat per a tots els catalans. De fet, les conseqüències de l’aplicació “salvatge” i antidemocràtica de l’article 155 de la CE, les pagarem de manera contundent enguany. Però és necessari tenir molt present que el 21D va guanyar una majoria independentista. La democràcia s’ha de posar en marxa. No podem permetre que des de Madrid, a través d’un article, el 155 de la CE, se’ns pretengui imposar una ideologia uniformitzadora, assimilacionista i neofranquista. El 21D, el poble català va decidir continuar articulant la nació catalana i preservar la cohesió social. Ara i aquí cal, com més aviat millor, fer possible un govern català sobiranista que comenci a treballar per cosir tots els problemes de destrucció de la cohesió social, provocats per l’antidemocràtica obsessió espanyolista d’aplicar un article 155 de CE que no és més que una excusa —il·legítima i antidemocràtica— per tal de seguir mantenint una relació antidemocràtica i colonial entre Catalunya i Espanya.

1 COMENTARI

  1. Quan d’encerts tenen aquestes opinions, totes amb el pensament de pogué restablir la nostra dignitat com a país. Son arguments de visió positiva i assenyades per recolzar les inquietuds que fins avui te, el nostre poble. Ha veure doncs, si aconseguim no fent-nos enrere, i mantindran ferms a la voluntat.

Comments are closed.