Cartell de l'acte organitzat pel CDR de Montpeller | CDR Montpeller
Cartell de l'acte organitzat pel CDR de Montpeller | CDR Montpeller
image_pdfimage_print

El comitè per la llibertat, la democràcia i la solidaritat amb el poble català (CDR de Montpellier) ha organitzat per aquest dimarts 9 de gener, a partir de les 18.30 hores, una gran trobada internacional sobre la situació política a Catalunya posterior a les eleccions autonòmiques del dia 21 de desembre de 2017.

Una setmana abans de la investidura del president del parlament de Catalunya, en un context d’extrema tensió entre el gobierno de Madrid que no té cap intenció d’obrir la via del diàleg i el poble català que acaba de confirmar la majoria parlamentària de les forces republicanes independentistes, el comitè de Montpellier tindrà l’honor de donar la paraula a:

  • Mireia Boya, ex-diputada de la CUP al Parlament català
  • Ana Surra, diputada d’ERC al Congreso de los Diputados de Madrid
  • David Grosclaude, conseller regional Aquitaine del Partit Occità
  • I, en dúplex des de Brussel·les, el president legítim de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont.