Imatge de l'hemicicle del Parlament de Catalunya | AMI
Imatge de l'hemicicle del Parlament de Catalunya | AMI
image_pdfimage_print

Ajuntaments de Catalunya mostraran, a partir d’aquest dilluns, el seu rebuig total a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola. L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) promouran que els consistoris del país aprovin una moció de rebuig a l’aplicació d’aquest article que suspèn l’autogovern català.

A partir de dilluns dia 23 d’octubre, l’AMI i l’ACM conviden els ajuntaments catalans a fer plens extraordinaris per aprovar aquesta moció que vol visualitzar el rebuig a l’aplicació d’aquest article i mostrar el ple suport al Govern de Catalunya i a les seves institucions, ara amenaçades per aquest acord entre el PP, PSC i C’s per a la suspensió de l’autonomia de Catalunya. La moció subratlla l’evidència que davant d’un problema polític l’única resposta de l’Estat espanyol ha estat només la repressió i la retallada de drets.

La proposta de l’AMI i l’ACM és que els plens es facin els dies 23, 24 o 25 d’octubre, dies previs a què el govern espanyol porti l’aprovació de l’article 155 al Senat.

Publicitat
Publicitat
Moció per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya | AMI