image_pdfimage_print

Poques hores abans de la intervenció del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al Parlament de Catalunya, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha anunciat accions que visualitzin el suport del món municipal al Govern i al Parlament de Catalunya. Les diferents accions s’anunciaran poques hores després de la intervenció de Puigdemont. L’executiva de l’entitat s’ha reunit aquest dimarts a l’Arts Santa Mònica de Barcelona per valorar l’actualitat política del país després del referèndum de l’1 d’octubre. «Estem molt més a prop de l’objectiu fundacional del qual estàvem» ha dit la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras. La màxima responsable de l’entitat que agrupa els municipis independentistes catalans ha condemnat els actes violents de la policia espanyola l’1 d’octubre i ha anunciat que l’AMI i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) estan valorant les destrosses de l’acció policial als ajuntaments i locals de titularitat municipal.