image_pdfimage_print

La majoria de partits polítics catalans ja han fet públics els seus espots electorals per a la campanya del referèndum de l’1 d’octubre. Segons la llei electoral, els partits amb representació parlamentària (els partits de JxSí, C’s, PSC, CSPQ, PP i CUP) es reparteixen el 70% de l’espai electoral segons el seu pes electoral. D’aquests, només els partits favorables a la independència han fet espots electorals. La resta de partits i entitats es reparteixen el 30% restant segons el nombre de signatures que varen recollir en el període habilitat per aquest objectiu. Dins aquest 30% hi entren 3 partits sense representació parlamentària: Procés Constituent, Solidaritat per la Independència (SI) i Guanyem Badalona. D’aquests tres, de moment, només s’ha fet públic l’espot de SI. Seguidament us deixem amb els vídeos:

PDeCAT

ERC

Publicitat
Publicitat

CUP

Demòcrates de Catalunya

 

Solidaritat per la Independència