No aturareu la democràcia

image_pdfimage_print

Espanya ha estat sempre un estat feixista, on la democràcia ha hagut de ser defensada per la seva fragilitat. Mai han condemnat el franquisme. I les organitzacions neonazis i simbologies com la creu gammada o l’àliga imperial mai han estat perseguides. Un estat demofòbic governat per un partit feixista i corrupte amb més de 900 imputats per corruptes. Morts d’imputats en estranyes circumstàncies o suïcidis sospitosos, destrucció de proves només comparable amb els bons temps de la màfia siciliana. Doncs bé, aquests gàngsters del despropòsit son els que mitjançant la llei a mida seva, el seus TC, l’Operación Catalunya, les forces repressives de la Guàrdia Civil i el Cuerpo Nacional de Policia (CNP) sense cap empara legal i ultrapassant totes les línies vermelles, volen impedir al noble i demòcrata poble català que pugui expressar en referèndum llur futur.

Ens han enviat milers de repressors armats de la Guàrdia Civil i CNP amb vaixells, jeeps, camions. Amb l’únic objectiu de destruir la Nació catalana. Però, de manera tan matusserament feixista que àdhuc els més antiindependentistes s’han canviat de bàndol, perquè això ja no va d’independència sinó de defensa de les llibertats civils i socials i per tant de petar-nos el darrer bastió del franquisme, el règim del 78.

L’èpica del poble català ja ha donat la volta el món. La follia de la fiscalia espanyola acusant tots els participants de les mobilitzacions de sediciosos, és digna de ments nazis mai vistes en democràcia. Front aquesta agressivitat, només podem actuar amb fermesa i per tant continuar omplin als carrers de llibertat, de democràcia, de festa i d’amor i amb la ferma convicció que l’1 d’octubre anirem a votar un SI enorme i proclamarem la república catalana, la DUI.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

Perquè la fiscalia no ens fa por, perquè el feixisme “No passarà”, perquè els carrers sempre seran nostres.

Com hi ha món, mai, per més policies, fiscals, jutges i terror que porteu a Catalunya impedireu al poble català llur dret a vot. Votarem i res ho impedirà, votarem pels nostres menuts, votarem per la democràcia, per la llibertat, pels drets socials i civils i per la nostra república catalana.

Donec perficiam.