image_pdfimage_print

Aquest dijous 14 de setembre s’havia d’emetre el programa de tertúlia i anàlisi política ‘Vull una resposta’ que es porta duent a terme des de l’any 2012 a ETV Llobregat, la televisió local d’Esplugues de Llobregat. Segons denuncia la conductora, Magda Gregori, la direcció de la TV fou coaccionada i pressionada per tal que no s’emetés en directe pel fet que en el programa es parlaria del referèndum d’autodeterminació del proper 1-O, prohibit per la justícia espanyola, però vigent segons la legalitat i sobirania del Parlament de Catalunya. També Jaume Marfany, un dels col·laboradors habituals del programa ho denuncia al seu bloc. En tot cas, l’equip del programa va decidir gravar igualment el programa i fer-ne difusió a través de les xarxes socials. A L’Unilateral apostem per la llibertat d’expressió i us oferim el vídeo del programa.

Us deixem les piulades a Twitter on Magda Gregori explica els fets i denuncia la censura del programa: