Una de les seus de l'Agència Tributària de Catalunya | Govern de Catalunya
Una de les seus de l'Agència Tributària de Catalunya | Govern de Catalunya
image_pdfimage_print

L’Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha culminat el seu desplegament amb l’obertura de 27 noves oficines arreu del territori català: 14 oficines territorials i 13 de compartides amb l’Administració local. Aquestes 27 oficines se sumen a les 3 delegacions territorials de l’ATC a Girona, Tarragona i Lleida, als serveis centrals de Barcelona i a l’Oficina Territorial al Barcelonès Nord (Poblenou), que ja es va inaugurar el febrer passat, de manera que l’ATC passa a tenir 32 oficines amb l’objectiu d’oferir un millor servei, més proper i eficient als ciutadans.

D’aquesta manera, la xarxa d’oficines pròpies s’amplia fins a 15 amb les noves oficines territorials que obren portes a Granollers, Manresa, Mataró, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès, Figueres, la Bisbal d’Empordà, Santa Coloma de Farners, la Seu d’Urgell, Reus i Tortosa.

Els ciutadans hi podran trobar els serveis següents:

Publicitat
Publicitat

– Gestió d’expedients tributaris.
– Servei de cita prèvia.
– Presentació d’autoliquidacions de tributs gestionats per l’ATC i recepció i registre de documentació relacionada amb aquests tributs.
– Informació sobre els tributs que gestiona l’ATC i les Diputacions, els Ajuntaments i altres ens locals adherits a Tributs de Catalunya.

Les 32 oficines amb què l’ATC compta des d’aquest mes de setembre, juntament amb els 161 punts d’informació i finestreta única de la xarxa Tributs de Catalunya, representen un total de 193 punts d’atenció i assistència tributària als contribuents. A partir d’aquest mes l’Agència Tributària de Catalunya disposa d’un cos de 800 treballadors, més del doble que fa un any.