image_pdfimage_print

L’ANC va organitzar una mobilització a les cues de l’aeroport de Barcelona que tenia com a objectiu fer difusió del referèndum de l’1 d’octubre. La campanya vol posar en relleu que escenes com les que es viuen a l’aeroport aquests últims dies són responsabilitat d’Aena, una empresa que opera des de Madrid: ‘Espanya és l’únic país del món on un ministeri gestiona quaranta-sis aeroports de manera centralitzada.’ En els fullets informatius, una frase reproduïda en català, castellà i anglès diu: ‘Potser ara entens per què molts catalans direm sí’, en al·lusió al referèndum del dia 1 d’octubre.

Reagrupament hi torna

L’acció d’ahir de l’ANC té un precedent en el 27 de maig passat quan Reagrupament Independentista (RCAT), va repartir tríptics en quatre idiomes (català, anglès, francès i espanyol) on també es denunciava el paper d’Aena i en definitiva del govern espanyol contra el Prat.

Publicitat
Publicitat

Precisament, aquest proper dissabte, 12 d’agost, RCAT hi convoca un nou acte, a les 19.00 hores.