image_pdfimage_print

L’aeroplà sobrevolarà tots els caps de setmana d’agost la costa catalana, de cap a cap, per difondre el referèndum.

Òmnium Cultural prossegueix la seva campanya “Crida per la Democràcia”, amb la qual pretén defensar el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre i denunciar les mancances democràtiques de l’Estat espanyol. Durant tots els caps de setmana d’agost una avioneta sobrevolarà el litoral català amb una pancarta de grans dimensions on es podrà llegir clarament la paraula “Democràcia”.

L’avioneta té la intenció de fer arribar el missatge a milers de persones que estiguin a tot l’ample de les platges catalanes. Cada dia del cap de setmana farà el trajecte de l’Estartit-Castelldefels-l’Ametlla de Mar. La pancarta que exhibeix té una mida de 12 metres d’amplada per 4 metres d’altura, fet que la converteix en fàcilment visible des de terra.

Publicitat
Publicitat

En paral·lel, es continuen pintant murals per la democràcia en diferents localitats de Catalunya. Aquesta acció va començar la setmana passada i està previst que se’n pintin més de cent per tot el país durant les pròximes setmanes. En la mateixa línia que l’acció de l’avioneta, els murals tenen la intenció de defensar els ciutadans davant l’actitud totalitària que consideren que empra l’Estat espanyol en assumptes ben recents, com ara el cas dels interrogatoris opacs de la Guàrdia Civil a alts càrrecs del Govern i l’exportaveu del Pacte Nacional pel Referèndum.