President Carles Puigdemont i vicepresident Oriol Junqueras
President Carles Puigdemont i vicepresident Oriol Junqueras
image_pdfimage_print

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha anunciat aquest matí la renovació del Govern, amb la incorporació de Jordi Turull, com a conseller de la Presidència i portaveu; Joaquim Forn, com a conseller d’Interior; Clara Ponsatí, com a consellera d’Ensenyament, i Víctor Cullell, com a secretari de Govern.

Àrea de processos electorals i òrgan de coordinació política

L’àrea de processos electorals s’incorpora al Departament de Vicepresidència, Economia i Hisenda, i s’estableix un òrgan de coordinació política format pel president, pel vicepresident, pel secretari de Govern i pel secretari de Vicepresidència.

Publicitat
Publicitat

Presa de possessió dels nous consellers i conselleres de Govern

Posteriorment, aquesta mateixa tarda s’ha dut a terme la presa de possessió dels nous consellers i conselleres al Palau de la Generalitat, després que el president Puigdemont hagi agraït la tasca als consellers sortints, els entrants, en Jordi Turull, Clara Ponsatí i Joaquim Forn han promès els nous càrrecs.