Josep Gonzàlez i Gil fent el discurs un cop investit alcalde | SI
Josep Gonzàlez i Gil fent el discurs un cop investit alcalde | SI
image_pdfimage_print

Josep Gonzàlez i Gil de Solidaritat Catalana per la Independència ha estat investit alcalde de Rasquera aquest dissabte a les 12h en un acte al consistori. El nomenament és fruit del pacte després dels resultats de les eleccions municipals del 2015, que va donar 2 regidors a CiU, actualment PDeCAT, 2 a SI i 3 a ERC. El pacte establia que els dos primers anys governés el candidat de CiU, i acabat aquest termini, fos el torn del candidat de Solidaritat.

Amb aquest nomenament, Solidaritat passa a tenir un alcalde a Catalunya, és a dir, els mateixos que el PP i un més que Ciutadans, per posar uns exemples. A més a més, Solidaritat té regidors en altres municipis, alguns també en càrrecs de govern. Solidaritat està plenament a favor del referèndum de l’1 d’octubre i col·laborarà en el que calgui per a la victòria del Sí.

Membres de l’Executiva Nacional de Solidaritat han assistit al ple del nomenament, donant suport a Josep Gonzàlez.

Publicitat
Publicitat

Gonzàlez, que ha promès el càrrec amb la fórmula per “imperatiu legal”, s’ha compromès a treballar en benefici del municipi, seguint una política de continuïtat que ha permès rebaixar el deute que s’arrossega de fa temps. Ha obert la possibilitat d’integrar en el govern els regidors de l’oposició, que s’han abstingut en el seu nomenament. S’ha compromès també a que l’1 d’octubre es podrà votar sense cap problema.