image_pdfimage_print

Les iniciatives de suport al referèndum no paren de sorgir una darrera l’altra. Aquest dijous, s’ha fet públic un manifest de funcionaris favorables al referèndum sobre la independència que organitzarà el Govern de Catalunya i que tindrà lloc el proper 1 d’octubre.

En aquest sentit, el debat sobre si pel referèndum calia la implicació de funcionaris públics i el suposat perill en el qual aquests podien incórrer per la persecució judicial que realitza l’estat espanyol a tota iniciativa vinculada amb el dret a l’autodeterminació de Catalunya ha sigut públic i notori les darreres setmanes.

És per això que no sorprèn el sorgiment d’un manifest específicament enfocat cap a la recollida de signatures de funcionaris públics per mostrar el seu compromís a donar suport al referèndum. De fet, en el text del manifest es deixa clar que “ens comprometem, un cop més, a complir les lleis del Parlament de Catalunya com a cambra legislativa dipositària de la sobirania del poble de Catalunya”, posant de manifest la lleialtat dels signants al Parlament de Catalunya.

Publicitat
Publicitat