TVC
TVC
image_pdfimage_print

TVC, per tal de fer revifar i pujar l’audiència ha fet fitxatges mediàtics importants; la propera temporada, que comença el 4 de setembre, veurem a: ÒSCAR NOGUEIRA (director de JOC DE CARTES) i ex-cap de programes de 8TV) i NÚRIA ROCA, a la franja matinal. A la tarda; VADOR LLADÓ i RUTH JIMÉNEZ, s´encarregaran d´omplir de continguts la sobretaula a la tarda. CRISTINA BRONDO, amb “Estàs igual”, serà l´encarregada de conduir aquest programa. BIBIANA BALLBÉ i ANNA BOADAS, a l’estiu faran “AIXÒ NO ÉS UN TRIO”, amb música en directe. XESCO REVERTER, fins ara cap d’internacional, serà el nou corresponsal als Estats Units.

O sia, un munt de nous fitxatges, que han d’omplir de contingut una potent graella, i fer revifar l’audiència fins a ser líder absolut d’audiència. Ho aconseguiran? Ho sabrem a partir del 4 de setembre.