Xavier García Albiol presentat la seva campanya contra la independència | PPC
Xavier García Albiol presentat la seva campanya contra la independència | PPC
image_pdfimage_print

El Partit Popular de Catalunya ha presentat aquest matí la seva campanya en contra de la independència de Catalunya centrada en la figura de Pujol i en les pensions. Segons el partit unionista 3 de cada 10 pensionistes catalans no cobrarien la pensió si Catalunya esdevingués independent. Segons el partit espanyolista durant el 2016 els treballadors catalans van generar un total de 16.529M€ de cotitzacions socials i en cost del pagament de les pensions a Catalunya va elevar-se a 21.278M€, cosa que suposaria que el sistema de pensions català té un dèficit del 28,7%. El que no explica la campanya és que el sistema de pensions espanyol en global és deficitari ja de fa molts anys. Per exemple l’any 2015, segons un estudi d’ATTAC España, els ingressos per cotitzacions socials a Espanya només cobrien el 84% del total de despeses del sistema. Catalunya, en canvi estava lleugerament per sobre la mitjana espanyola cobrin el 85% de la despesa.

La campanya, presentada pel líder del PP de Catalunya, Xavier García Albiol, també posa l’accent en l’expresident del govern català Jordi Pujol i la seva família. En un dels cartells exposat si pot veure el lema “ells no necessiten pensió, per això juguen amb la teva”, obviant que el polític català es va oposar durant molts anys a la independència de Catalunya.

 

1 COMENTARI

  1. Aquet esperpento es un pobre desgraciat i un inutil a Catalunya faigui les petrañes que faigui may fotera res el seu partit es un partit amb decadencia.Ara jo em faic una pregunta si no es fara el referendum com diu la ZORRAYA com es que aquet porc inutl fa campanya a favor del No ?
    SALUT I REPUBLICA CATALANA //*//

Comments are closed.