Germà Gordó presidint una comissió del Parlament de Catalunya | Parlament de Catalunya
Germà Gordó presidint una comissió del Parlament de Catalunya | Parlament de Catalunya
image_pdfimage_print

Després de la pressió dels darrers dies per part de membres i dirigents de Junts pel Sí i de l’independentisme per la seva condició d’investigat per la justícia, el diputat de Junts pel Sí, Germà Gordó ha anuciat aquest matí a través d’un comunicat que deixa el PDeCAT i el grup parlamentari de Junts pel Sí, cosa que el portarà a ser diputat no adscrit del Parlament. Tot i que ja feia temps que se sospitava d’una possible vinculació de l’exconseller amb el cas del 3%, no fou fins la setmana passada que des que la sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) es va anunciar que investigaria Germà Gordó per aquest cas.

Uns minuts més tard, Gordó, ha reblat el comunicat amb una piulada al seu perfil de Twitter: