image_pdfimage_print

Després que fa uns dies ho fes ERC, ara és el torn del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) de presentar la seva campanya pel Sí.

Concretament, la seva directora, Montserrat Candini, ha presentat  les línies mestres de la campanya. “Engeguem la maquinària amb un conjunt d’actes que tenen com a objectiu convèncer els indecisos donant arguments i ‘Raons pel Sí’”, ha assenyalat. Aquest serà l’enfocament principal de la campanya: “Si cada convençut convenç a un indecís estem segurs que guanyem el referèndum”. ”Volem fer una sacsejada col·lectiva, volem una campanya intensiva en arguments, dinàmica en propostes i carregada d’arguments”, ha afegit Candini, qui ha anunciat que “els actes de campanya començaran a partir de l’1 de juny”.

Les Raons pel Sí giraran al voltant de cinc grans eixos: “Sí al millor país per a les persones; Sí al millor país per a les empreses; Sí al millor país per la cultura; Sí al millor país per la innovació; Sí al millor país per la natura”. Per a fer arribar aquests arguments, a banda dels actes habituals i material com enganxines i globus, el Partit Demòcrata posarà a disposició la Ràdio del Sí, photocalls pel Sí, un whatsapp per a indecisos i voluntaris i realitzarà actes en format speaker corner. Sobre la Ràdio del Sí, Candini ha explicat que “a partir de l’1 de juny, cada dia a les 17:14h s’emetrà un document sonor que estarà disponible en podcast en el qual Miquel Calçada donarà arguments pel Sí”.

Publicitat
Publicitat

Quant al whatsapp del Sí, Candini ha afirmat que “si tens dubtes o si vols ser voluntari podràs contactar amb nosaltres i et traslladarem les respostes o ens posarem en contacte amb aquells que vulguin ser voluntaris”. “Ajudarem i intentarem aconseguir el màxim de voluntaris del sí”, ha continuat Candini, qui ha subratllat que tot aquest material es pot ser útil per persones que “no cal que siguin del Partit Demòcrata, és gent que vol el referèndum, que aposta pel sí, als quals donarem un instrument d’arguments”.

Finalment, Candini ha anunciat que la campanya s’iniciarà amb “un acte en format speaker corner, on persones rellevants de diferents àmbits explicaran al carrer els seus arguments pel Sí interactuant amb el públic”.

Comitè de campanya

El comitè de campanya està integrat per 17 persones. A banda de la seva directora, hi trobem com a pesos pesants Lluís Corominas, com a coordinador d’electes i Irene Rigau, responsable d’entitats i associacions. També tenen responsabilitats concretes en Víctor Puig, de l’àrea d’internacional; Xavier Tomàs, responsable 2.0; Josep Sort, responsable de voluntariat, i que és President de Reagrupament.

A nivell territorial, trobem Josep Lluís Cleries com a responsable de l’Àrea Metropolitana i vegueria de les comarques de Barcelona, i que a més és Senador; Genís Boadella, Barcelona-ciutat; Josep Maria Fius, vegueria de les comarques de la Catalunya central; Robert Monzonis, vegueria del Penedès; Josep Maria Cervera, vegueria de Girona; Marc Solanes, vegueria de Lleida; Imma Gallardó, vegueria de l’Alt Pirineu; Jordi Sendra, vegueria de Tarragona, i Esther Vidal, vegueria de Terres de l’Ebre.

Finalment, també en formen part dos tècnics que s’encarregaran de la coordinació d’actes i de la secretaria.

1 COMENTARI

  1. Però, encara estem aixì ??? Per què tornem enrrera??? què no voleu FER la independència ??? Què no tenim majoria parlamentària ??? què no portem set anys amb la mateixa història de convenciments ??? què no ens hem carregat prou de raons ??? què no voleu passar a l’acció real ??? Per favor, què ens preneu per imbècils ??? Tot això s’ha fet milers de vegades. Les posicions polítiques estan ja marcades. Cal valorar la realitat i passar a l’acció. Què no en teniu ganes ??? Què voleu seguir mareixent la perdiu ???

Comments are closed.