image_pdfimage_print

El diputat del Partit Demòcrata al Congrés, Jordi Xuclà, lamenta que el govern central va voler ser “el primer de la classe” aplicant la normativa europea sense calcular la falta d’infraestructures necessàries, ni els recursos materials i humans necessaris.

Jordi Xuclà ha assenyalat que el caos, que es produeix des de fa quinze dies,  a l’aeroport de Barcelona, “és una mostra de la falta de previsió del ministeri de l’Interior i del ministeri de Foment, que aquesta mateix setmana s’han traslladat a Barcelona per demanar disculpes, “gràcies per les disculpes però així no es resolen els problemes”.

Segons Xuclà, la normativa europea, que va entrar en vigor el passat dos d’abril, donava un període de sis mesos als estats membres per poder adaptar les instal·lacions a les necessitats de filtres de control, però l’estat espanyol ho va aplicar, des del primer dia sense calcular la falta d’infraestructures necessàries, ni els recursos materials i humans necessaris van voler ser els primers de la classe sense haver fet els deures previs”. “Denunciem aquesta negligència i deixadesa. El mal ja està fet, ha dit el diputat que ha afegit que hi haurà ocasió de parlar de l’aeroport de Barcelona en els propers debats de pressupostos, tant en comissions com en el Ple, i ha anunciat una futura compareixença dels ministres d’Interior i de Foment.

Publicitat
Publicitat