image_pdfimage_print

En una entrevista realitzada al canal de TV digital SI TV, Xavier Martínez Gil, economista i doctor en dret tributari ha exposat l’estat actual del desplegament de l’Agència Tributària de Catalunya, destacant el desplegament territorial que està duent a terme aquesta, així com l’inici de l’exercici de la competència en recaptació executiva, la gestió de la qual fins ara estava cedida a la hisenda espanyola. Martínez també ha parlat del referèndum que ha de tenir lloc el proper mes de setembre i ha posat de relleu que la victòria de l’independentisme en aquest referèndum serà la que donarà la legitimitat al govern català per exercir com a govern d’un estat independent. Finalment, l’economista, ha parlat del model tributari que defensa la Plataforma per una fiscalitat justa, de la qual n’és membre.