Marta Pascal i el president de Reagrupament, Josep Sort en la signatura de l'acord de col·laboració entre les dues organitzacions | PDeCAT
Marta Pascal i el president de Reagrupament, Josep Sort en la signatura de l'acord de col·laboració entre les dues organitzacions | PDeCAT
image_pdfimage_print

El Partit Demòcrata i Reagrupament han formalitzat aquesta tarda el nou conveni de col·laboració. Marta Pascal, coordinadora general del PDeCAT, i Josep Sort, president de Reagrupament Independentista, han signat el document que inclou, entre d’altres mesures, la incorporació de membres de Reagrupament al comitè de campanya pel Sí al referèndum.

Marta Pascal ha assenyalat que “l’objectiu d’aquest conveni és seguir estrenyent llaços de col·laboració amb Reagrupament i treballar junts per eixamplar la base social del Sí i del nou país”.

Per la seva banda, Josep Sort ha apuntat que aquest acord “és fonamental i hauria de ser un exemple per a totes les formacions independentistes perquè unim esforços de cara a aconseguir l’objectiu fonamental que és guanyar el referèndum i proclamar la independència”.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat