Cartell de crida a la convocatòria d'avui.
Cartell de crida a la convocatòria d'avui.
image_pdfimage_print

Al llarg d’aquest migdia s’ha dut a terme la detenció de quatre militants del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), dos d’ells membres també del col·lectiu Arran.

La portaveu del sindicat Mercè Perès ha informat que les detencions s’han iniciat a les 12 del migdia amb el primer detingut al bell mig del Raval de Barcelona, el segon a la sortida de la universitat, un tercer en la seva localitat d’Esplugues de Llobregat. I a les 16.30 s’ha produït la detenció d’un quart estudiant.

Moment de la detenció d'un dels membres del SPEC.
Moment de la detenció d’un dels membres del SPEC.

Des del SEPC informen que desconeixen els motius que han portat a les detencions dels estudiants, i és per això que promouen una concentració de suport als detinguts a les 17.30 davant la comissaria de les Corts que és on es troben ara mateix.

Publicitat
Publicitat