Foto de la roda de premsa. Autor: Jordi Bedmar
Foto de la roda de premsa. Autor: Jordi Bedmar
image_pdfimage_print

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, ha assegurat durant la roda de premsa que l’Executiu està “plenament conjurat” a que les legítimes diferències que hi hagi en l’espai dels partits polítics en relació amb el procés independentista no afectin els espais conjunts de Junts pel Sí al grup parlamentari o al propi Govern, i ha negat qualsevol crisi de confiança en el si del Govern.

“Estem molt tranquils, molt disposats a continuar treballant en un marc de confiança i de cohesió interna perquè l’objectiu que tenim entre mans és massa important perquè qualsevol discussió o plantejament, totalment legítims, perjudiqui aquest compromís, especialment en el tram final del procés”, ha afirmat Munté.

En aquest sentit, la portaveu ha anunciat un acte que se celebrarà abans de Sant Jordi i en el qual el Govern refermarà la seva voluntat de culminar el procés sobiranista amb la celebració d’un referèndum perquè els ciutadans puguin decidir el futur polític de Catalunya.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

Un compromís amb el referèndum per al qual el Govern se sent “carregat d’arguments” i “reforçat” després de les darreres enquestes publicades per diversos mitjans de comunicació, que mostren el “suport majoritari” que aquesta “sortida democràtica” té a Catalunya.

“Existeix una voluntat clara que el referèndum sigui pactat, com el vol el Govern, i ens preguntem si aquesta majoria tan clara i tan diàfana no interpel·la directament el Govern de l’Estat”, ha conclòs.