Josep Sort durant el seu parlament a la XI Assemblea | Reagrupament
Josep Sort durant el seu parlament a la XI Assemblea | Reagrupament
image_pdfimage_print

L’XI Assemblea Nacional de Reagrupament ha escollit aquest diumenge la nova Junta Directiva i ha proclamat el politòleg, professor de la Universitat de Barcelona i fins ara responsable de Relacions Internacionals de Reagrupament, Josep Sort, com a nou President.

Durant el seu discurs, Sort ha dit que “l’Estat espanyol està posant tots els pals a les rodes que pot, però farem el referèndum i guanyarem”. El nou President ha dit també que “estem en un període de mobilització permanent i anirem a totes, ens hi deixarem la pell”. “Tenim una responsabilitat aquests 5 mesos i col·laborarem amb la resta de partits independentistes i associacions per guanyar el referèndum i la independència”, ha afegit.

Josep Sort ha animat tothom a treballar fort en aquesta recta final. “Tenim un compromís per fer que tot plegat acabi de forma satisfactòria”. “Els revolucionaris som nosaltres i només nosaltres”, ha dit, i “derrotarem el búnquer i crearem un nou país lliure”.

Publicitat
Publicitat

Josep Sort substitueix en el càrrec l’advocat Ignasi Planas, que el 2015 també va prendre el relleu al fundador i màxim exponent de Reagrupament, Joan Carretero.

La resta de membres de la nova junta que, juntament amb Sort, es presentaven a la candidatura “Independència 2017”, són Albert Aragonès, que serà el Vicepresident, Pilar Altarriba, August Andreu, Josep-Oriol Bonastre, Joan Coll, Dani Roig, Eva Solé, Enric Solé, Laura Soler i Jordi Tomàs.