image_pdfimage_print

L‘Unilateral fa un any, i ho celebrarem amb tots els col·laboradors i opinadors que han participat en la realització del diari. L’acte es durà a terme el dijous 30 de març a l’Hotel Ítaca de Barcelona. Ens hi acompanyarà la Isabel-Clara Simó, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, que farà de padrina de l’acte. L’empresa Petrolis Independents contribueix a la realització de l’esdeveniment.

L’Unilateral és un espai digital de comunicació de l’independentisme, que té com a objectiu ser una àgora de la transversalitat unilateral, és a dir, de totes aquelles veus que tenen en comú la posició que és necessària l’acció unilateral com a via per assolir la independència de Catalunya i de la resta de la nació, els Països Catalans.

En el moment en què el moviment independentista ha esdevingut la força hegemònica a Catalunya i en el Parlament de Catalunya els diputats independentistes tenen majoria per poder fer la independència a curt termini, creiem que cal continuar treballant per aplegar veus al voltant de la unilateralitat per a la realització efectiva del mandat popular expressat en les urnes i en les grans manifestacions de la societat catalana.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

1 COMENTARI

  1. creiem que cal continuar treballant per aplegar veus al voltant de la unilateralitat per a la realització efectiva del mandat popular expressat en les urnes i en les grans manifestacions de la societat catalana. Aixo es diu DUI? Aleshores perque tanta demagogia

Comments are closed.