image_pdfimage_print

El Futbol Club Barcelona, el RCE Espanyol, el Girona Futbol Club, el Reus Futbol Club i el Nàstic de Tarragona s’han sumat a la campanya de l’Institut Català de les Dones (ICD) en commemoració del Dia Internacional de les Dones. La campanya #CorregimlaDesigualtat reivindica la incorporació de les dones en el mercat laboral com a treballadores, expertes i emprenedores amb igualtat d’oportunitats respecte dels homes. Amb el missatge “Corregir la desigualtat és responsabilitat de tothom. Igualtat efectiva de dones i homes: Catalunya al capdavant”, es promou la implicació de tota la ciutadania en la incorporació de dones a tots els àmbits de la societat catalana.

Segons ha destacat la presidenta de l’ICD, Teresa M. Pitarch, “és molt important que un sector com és el futbol, que arriba a tanta població, s’impliqui en la lluita per aconseguir la igualtat d’oportunitats efectiva de dones i homes. És necessari i de justícia que les dones ocupem el lloc que ens correspon i que els clubs esportius donin suport a aquesta reivindicació de les dones”.

Pitarch ha agraït el suport dels clubs esportius a la campanya perquè “normalitzen, visibilitzen i fomenten la participació femenina en els esports, però també sensibilitzen la societat en els valors de la igualtat efectiva de dones i homes. Les dones tenim molt a aportar. Cap club, cap empresa, cap sector no es pot permetre prescindir de les dones si vol créixer i vol convertir-se en capdavanter”.

Publicitat