Foto de família de la constitució del Consell d'Acció Municipal del PDeCAT | PDeCAT
Foto de família de la constitució del Consell d'Acció Municipal del PDeCAT | PDeCAT
image_pdfimage_print

Aquest dissabte el PDeCAT ha constituït el seu Consell d’Acció Municipal (CAM) amb l’objectiu de guanyar de nou les properes eleccions municipals, que segons el calendari electoral espanyol tindrà lloc el maig del 2019. L’acte ha tingut lloc al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i ha servit per escollir l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, com el president del CAM.

La coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha posat en valor que la darrera estructura del partit pendent de constitució fos el Consell d’Acció Municipal “és la joia de la corona – ha dit – el territori és el rostre del PDeCAT”. “Som un partit amb projecte de país i que s’entén des de cada municipi i això el fa diferent i majoritari i demostra que la nostra força no ha estat només per un resultat electoral sinó perquè el partit s’ho creu”, ha afirmat Pascal. “Som un partit d’utilitat i de certesa, de credibilitat i que sabem què volem pels nostres municipis”, ha afegit. Marta Pascal ha afirmat que “l’any 2019 volem tornar a ser la primera força municipal del país” i en aquest sentit ha anunciat que “al proper Consell Nacional ja tindrem a punt el reglament per a les eleccions municipals perquè tothom qui ho vulgui pugui començar a treballar”.

El nou president del Consell d’Acció Municipal, Marc Solsona, ha afirmat que “els que estem al món local és perquè hi volem ser i ens mou la nostra vocació de servei a les persones”. Solsona s’ha mostrar convençut que allò que mou a la gent del PDeCAT és que “més enllà del nostre projecte ideològic tenim el factor humà i mirem pel bé comú”.“Governem i fem oposició sense perjudicis – ha afirmat – i no fem com d’altres que fan política de façana que no els permet veure la rebotiga”, ha dit el president del CAM.

Publicitat
Publicitat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet la cloenda de l’acte on ha assegurat que en la Catalunya que anhelem el món local tindrà una gran responsabilitat. Puigdemont ha afirmat que  “no som un partit a l’antiga, vertical, ni sectari ni gremial, som un partit que es va associant amb el país de manera diversa, com els municipis tenim.” Pel president de la Generalitat, “la nostra obligació és defensar els ciutadans i fer el que calgui per ells”.