Imatge de la manifestació (Fotografia: Casa nostra, casa vostra)
Imatge de la manifestació (Fotografia: Casa nostra, casa vostra)

La manifestació, convocada per Casa meva, casa vostra ha omplert la Via Laietana sota el lema “Prou excuses, acollim ara”. Els organitzadors parlen de més de 300.000 assistents i la Guàrdia Urbana de 160.000.

La marxa ha acabat amb uns parlaments en els quals s’ha exigit a la Unió Europea que deixi de gastar diners en tanques i els destini a la rebuda de refugiats i que sancioni els estats que incompleixin els compromisos d’acollida.

La manifestació, que ha tingut un gran suport institucional i polític, ha comptat amb 1.200 entitats adherides, amb el suport d’organitzacions com Fundipau, Intermon-Oxfam, Proactiva Open Arms, CCOO, Òmnium, ANC, Stop Mare Mortum, Girona Acull, ASL-EREC, PAH, Tanquem els CIE, SOS Racisme, i la majoria de rectors de les universitats catalanes.

Publicitat