Imatge de la manifestació (Fotografia: Casa nostra, casa vostra)
Imatge de la manifestació (Fotografia: Casa nostra, casa vostra)
image_pdfimage_print

La manifestació, convocada per Casa meva, casa vostra ha omplert la Via Laietana sota el lema “Prou excuses, acollim ara”. Els organitzadors parlen de més de 300.000 assistents i la Guàrdia Urbana de 160.000.

La marxa ha acabat amb uns parlaments en els quals s’ha exigit a la Unió Europea que deixi de gastar diners en tanques i els destini a la rebuda de refugiats i que sancioni els estats que incompleixin els compromisos d’acollida.

La manifestació, que ha tingut un gran suport institucional i polític, ha comptat amb 1.200 entitats adherides, amb el suport d’organitzacions com Fundipau, Intermon-Oxfam, Proactiva Open Arms, CCOO, Òmnium, ANC, Stop Mare Mortum, Girona Acull, ASL-EREC, PAH, Tanquem els CIE, SOS Racisme, i la majoria de rectors de les universitats catalanes.

Publicitat