image_pdfimage_print

Amb el lema “Per la democràcia. Defensem les nostres institucions”, prop de cent mil persones s’han concentrat aquest diumenge al migdia a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona. L’afluència massiva de concentrats ha obligat les autoritats a tallar la circulació a la plaça Espanya. La concentració, organitzada per l’ANC, Òmnium i l’AMI ha servit per visibilitzar el suport popular a totes les persones i institucions catalanes.

Hi han assistit, entre altres,  la presidenta del parlament, Carme Forcadell, els ex-consellers Irene Rigau, Francesc Homs i Joana Ortega, l’ex-president de la Generalitat, Artur Mas, el regidor de Capgirem Vic, Joan Coma, la batllessa de Berga, Montserrat Venturós, etc.

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, ha emplaçat el poble a mantenir-se unit i ferm: “Ens hem de preparar forts, units, alegres i combatius, ara comença l’hora de la mobilització permanent!”

Publicitat
Publicitat