Trobada amb l'Alcaldessa a La Bordeta, divendres 21 d'octubre 2016
image_pdfimage_print

L‘Alcaldessa fou interpel·lada per una veïna que li recordà la promesa electoral de Barcelona en Comú de convocar un referèndum a Barcelona per decidir si la capital de Catalunya s’ha d’adherir a l’AMI. La situació es produí el passat divendres dia 21 en el marc de la Trobada amb l’Alcaldessa a La Bordeta.

Trobada amb l'Alcaldessa a La Bordeta, divendres 21 d'octubre del 2016
Trobada amb l’Alcaldessa a La Bordeta

L’Alcaldessa, probablement sorpresa per una pregunta que no se cenyia a l’àmbit estrictament de barri, respongué que tot i que ja sabíem quina és la seva posició sobre el referèndum, tal com havien dit en campanya ells eren favorables a fer no només aquest referèndum sinó també molts d’altres per preguntar a la ciutadania sobre molts altres temes. I sense defugir la demanda concreta de la veïna acabà afirmant que si algun grup presenta la proposta al ple, el seu grup hi donarà suport.

Segons fonts de partits pro-referèndum consultades per L’Unilateral, en reiterades ocasions han proposat de fer aquest referèndum i fins ara des del govern municipal sempre s’havien tirat pilotes fora.

Publicitat
Publicitat

 

Gràcies a aquesta veïna de La Bordeta sembla que s’obre el camí per a convocar el referèndum sobre l’AMI a Barcelona. Seguidament teniu la gravació de la pregunta i la corresponent resposta: