Conferència d'en Jeremy Rifkin a Sant Cugat.
Conferència d'en Jeremy Rifkin a Sant Cugat.
image_pdfimage_print

Ahir al vespre a Sant Cugat, davant d’un auditori ple a vessar, l’eminent sociòleg i economista Jeremy Rifkin va realitzar una conferència entorn la sostenibilitat de Catalunya.

En paraules de Rifkin “La tercera revolució industrial és l’oportunitat de crear un model econòmic col·laboratiu, sostenible i intel·ligent. No us amoïneu per Trump, centreu-vos en Catalunya i ensenyeu al món el que una regió puntera com la vostra és capaç de fer”. Segons ell, la nova economia estarà basada en la “internet de les coses” i el treball cooperatiu, serà més sostenible que l’actual i per tant, de retruc, servirà per lluitar contra el canvi climàtic.

Durant la cloenda, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va agrair a Rifkin les seves paraules i li va explicar que Catalunya es troba immersa actualment en un “doble procés de transició”, la nacional i la que ha de fer “que el país sigui més sostenible”, i que totes dues són indissociables. Oriol Junqueras, vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat, va recordar durant la inauguració el caràcter innovador de Catalunya i que sempre ha liderat els processos de canvi.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat